tag:blogger.com,1999:blog-2399010378544210166.post8079385318620580256..comments2023-12-21T21:12:27.258-08:00Comments on DOMA navařeno: Staření hovězího masa doma navařenohttp://www.blogger.com/profile/07800637183842852181noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2399010378544210166.post-68347244783223513292017-10-10T13:13:20.482-07:002017-10-10T13:13:20.482-07:00Určitě ano. I zde na blogu najdete recept, kde jse...Určitě ano. I zde na blogu najdete recept, kde jsem tuto techniku použila. Byla to celkem výzva, protože jsem se rozhodla požít pouze vybavení co má většina lidí doma. <br />https://domanavareno.blogspot.cz/2016/12/veprova-panenka-na-rozmarynu-sous-vide.htmldoma navařenohttps://www.blogger.com/profile/07800637183842852181noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2399010378544210166.post-81310575729509595632017-10-10T04:21:44.948-07:002017-10-10T04:21:44.948-07:00Díky za článek. Mám dotaz, zdali máte zkušenost s ...Díky za článek. Mám dotaz, zdali máte zkušenost s přípravou takového masa pomocí Sous-Vide techniky. Docela se to nabízí, když už je maso za vakuované, dát ho poté vařit Sous-Vide, tak na dvě hodiny při nějakých 54°C a pak jen na minutu na pánev a nebo opéct flambovací pistolí.Kubahttps://www.blogger.com/profile/05942097363423648012noreply@blogger.com