400g špaget
2 lžíce capari
4 lžíce černých oliv
4 stroužky česneku
hrst nasekané petrželové natě
1dcl bílého vína
400g cherry rajčat
2 feferonky
Ve vroucí osolené vodě uvaříme špagety aldente.
Mezi tím si na pánvi s oliv.olejem orestujeme na hrubo posekaný česnek a ančovičky které rukou natrháme na kousky, capari a nakrájené olivy. Po chvilce ochutíme nakrájenou feferonkou a necháme pár minut restovat, aby se spojily všechny chutě. Přilijeme bílé víno a zatím si nakrájíme rajčátka na půlky. Jakmile z vína vyprchá alkohol (zabere to jen pár minut), můžeme přidat rajčata. Nakonec v pánvi smícháme špagety se všemi ingrediencemi, podle potřeby podlijeme vodou z těstovin, přidáme petrželku,parmezán a můžeme podávat.
Dobrou chuť !
Žádné komentáře:
Okomentovat