( 2 porce )
120g mletého hovězího masa
1 malá cibule
1 stroužek česneku
sůl a pepř
1 plechovka rajčat
120g špaget
provensálské koření
oliv.olej
sýr
Maso promíchejte s jemně nasekanou cibulkou, prolisovaým česnekem
a provensálským kořením.
Jemně osolte a opepřete.Ze směsi utvořte malé hrudky a dejte je opéct na pánvi, kam jste
si dali 2 PL olivového oleje .
Jakmile jsou kousky masa opečené, tak vše podlijte půl deci vody a odvařte vše co zůstalo připečeno na pánvi.
Na maso vyklopte plechovku rajčat, lžičku provensálského koření a trošky cukru.
Pánev přiklopte pokličkou a chvilinku poduste.Pokud je potřeba, tak podlijte i malinko vodou
ve které se vařily těstoviny .
Hotovou omáčku dosolte a promíchejte s uvařenými těstovinami .
Hotovou omáčku dosolte a promíchejte s uvařenými těstovinami .
Na talíři ozdobte sýrem a petrželkou.
Dobrou chuť !
Žádné komentáře:
Okomentovat